Noen trenger litt bistand – andre trenger en ekstern kommunikasjonsavdeling

Uansett om du trenger strategisk veiledning, kreative input eller operativ bistand til din kommunikasjon – vi kan bidra der behovet ligger. Vi tilbyr både tjenester og rådgivning innen bruk av kommunikasjonskanaler – enten du kommuniserer på nettsider, i SoMe, i nyhetsbrev, igjennom webinar eller i redaksjonell media.

 

 

 

Pressemeldinger og mediehåndtering

Vi har bidratt til flere tusen medieoppslag både i Norge og Europa de siste 10 årene, og har god erfaring med å få kundenes produkter, tjenester, nyheter og verdier i fokus.

La oss bidra med planlegging, vinkling, produksjon, innsalg og utsending av dine pressemeldinger slik at du når dine målgrupper igjennom redaksjonell media.

Vi kan også tilpasse og sende ut pressemeldinger til relevant media i flere Europeiske land.

Kommunikasjonsstrategier og -planer

Alle bedrifter eller organisasjoner har behov for en oppdatert kommunikasjonsstrategi.

Denne er viktig for å kartlegge og målrette kommunikasjonen for lettere å nå bedriftens ønskede KPI’s og resultater.

En strategi skal inneholde viktige elementer, så som hensikten og målene med kommunikasjonen, hvordan det skal kommuniseres, hva som skal kommuniseres, hvor det skal kommuniseres, samt ansvarsområdene rundt kommunikasjonen. Strategien skal følges opp med en plan for hvordan kommunikasjonen skal foregå i praksis igjennom året.

SoMe-tjenester

Sosiale medier har blitt en svært viktig plattform for å nå ut til og kommunisere med interessenter og kunder. FGF media lager strategier og planer for hvordan et selskap bør drifte sine profiler, og påtar oss gjerne driften av kundens profiler i sosiale medier. Vi sørger da for relevante oppdateringer, betydelig engasjement og annonsering.

 

LinkedIn er et av de raskest voksende sosiale mediene, og den eneste plattformen som er tilpasset bedriftskommunikasjon. Lykkes du her når du ut til kunder du ellers ville slitt med eller betalt dyrt for å nå. La oss hjelpe deg med å komme i gang på LinkedIn – eller videreutvikle din eksisterende konto. 

Webinaret som gir resultater

Webinaret har blitt en tidsriktig og smart erstatter for seminaret, og er en effektiv måte å skape kjennskap og finne nye leads. Med webinaret kan du samle vesentlig flere deltakere uavhengig av hvor de befinner seg, og du kan hente inn bidragsytere fra hele verden. Men utfordringene er fortsatt de samme: Å være aktuell, relevant og interessant nok – samt få deltakerne til å møte opp online.

Vi kan bidra med å gjøre ditt webinar til en suksess – fra planlegging, program og markedsføring til gjennomføring og oppfølging.

Medietracking – vi følger med for deg

Å følge med på all medieomtale kan være omfattende, og krever de riktige verktøyene. Vi kan tilby nasjonal tracking av media, og sørger for at du har kontroll på all omtale du får i aviser, magasiner eller fagmedia. Vi tilbyr tjenesten fra kr. 2900 +mva. 

Vi finner varme leads du kan gjøre til kunder

Dagens GDPR-regler gjør det utfordrende å samle gode leads, noe som begrenser dine muligheter til å kommunisere direkte med potensielle kunder. 

FGF media bidrar med metoder, verktøy og programvare som gjør at vi kan finne og samle dine leads i godkjente lister. Dermed kan du kommunisere direkte over tid og endre deres status fra varme leads til gode kunder.

Ta kontakt – så forteller vi deg hvordan vi kan bistå! 

Nettportaler og landingssider

Nettportalen er din bedrifts ansikt utad: Den må være både visuelt innbydende, informativ og ryddig – og gjenspeile selskapets verdier. En god nettportal behøver ikke være kostbar å utvikle, enten det er en selskapsportal, en produktside eller en prosjektside.

Effektiv annonsering

Å lykkes med inbound marketing handler om å kombinere de mest treffende budskapene med den mest spennende designen. Skal du bedre konverteringsraten på dine annonser må alle elementene treffe – uansett kanal eller format.

Vi hjelper deg med å gjøre dine Facebook og LinkedIn annonser mer treffsikre og effektive, slik at du får bedre ROI. Vi tegner og utvikler også trykkannonser som treffer dine målgrupper.