Ta grep i dag:

Lær deg metodene som gir din bedrift den beste eksponeringen

 

Får du ikke oppmerksomhet i media – eller nok oppslutning igjennom egne digitale kanaler? Våre nettbaserte coaching- og kursprogram gir deg metodene som vil øke kjennskapen til ditt selskap, din organisasjon eller dine produkter.

 

Kampen om oppmerksomheten blir stadig tøffere. Daglig bombarderes vi med informasjon, men bare de mest effektive budskapene i de riktige kanalene vil engasjere og påvirke oss som kunder.

For kommunikatørene har de mange digitale plattformene og tekniske løsningene blitt en jungel det er lett å gå seg vill i. Å være ekspert på alt fra mediehåndtering, tekstbehandling, nyhetsbrev, sosiale medier, datainnsamling og analyse blir stadig mer krevende, og kan virke overveldende på de fleste.

Lær deg triksene du trenger for å lykkes!

Da er det godt å vite at man ikke behøver å kunne all ny kommunikasjonsteknologi for å lykkes med ekstern bedriftskommunikasjon. Man må konsentrere seg om det som fungerer best, lage en strategi og plan – og følge denne. Dette er grunnleggende for å skape synlige resultater både på kort og lang sikt.

Kanskje er du ny i faget, eller kanskje trenger du bare en liten oppdatering på hva som fungerer best i det nye tiåret?

Vi bidrar gjerne med å spisse din kompetanse rundt kommunikasjon – enten du er selvstendig næringsdrivende eller del av en større organisasjon. Finn et kurs som passer deg, eller spør oss dersom du har andre behov – vi skreddersyr også for bedrifter.

Kurs 1:

Webprogram: “Bli en mester i mediehåndtering”

  • Ønsker du å få flere av dine saker og budskap ut i nyhets- eller fagmedia? 
  • Vil du ha medieomtale som skaper verdi og vekst for din bedrift, organisasjon eller merkevare? 
  • Vil du lære metodene som gjør at du lykkes med pressemeldingene og innsalgene dine? 

 

I dette nettbaserte kursprogrammet lærer du metodene som garantert gir deg gode oppslag i media og som skaper ønsket oppmerksomhet for din bedrift, din organisasjon, dine produkter eller dine tjenester. Kurset tar totalt 10-12 timer og er metodebasert i fire steg. Du trenger ingen kommunikasjonsfaglig utdanning for å ha utbytte av programmet.

Trenger du et kursprogram for flere medarbeidere samtidig? Vi skreddersyr løsning og tilbud.

Webprogram for gründere og oppstartsbedrifter: “Skriv effektive pressemeldinger”

De som får regelmessig oppmerksomhet i media vokser raskere og får store konkurransefordeler i form av bedre merkekjennskap, flere kunder og økt omsetning.

Gjør din virksomhet kjent i markedet ved å skrive pressemeldinger som nyhetsmedia, fagmedia, TV eller radio publiserer eller lager gode saker av.

Pressemeldingen er den beste måten å få bred mediedekning på i Norge i dag. I nettkurset “Skriv effektive pressemeldinger” får du spesialkunnskapen du trenger for å skrive målrettede pressemeldinger – noe som vil gi deg synlighet i media og merkekjennskap verdt millioner

Du får tilgang til hele det nettbaserte kurset i egen kursportal, og kan sette i gang når du måtte ønske.

Gratis-webinar: “Slik får du sakene dine i media”

Se webinaret “Slik får du sakene dine i media” med en gang (et opptak). Da vil du få noen gode innspill til hvordan du får gode oppslag i media, og samtidig vite mer om hvorfor mediedekning er så verdifullt for å oppnå gode resultater og vekst.

Kurs 2:

Bærekraftig bedrift – det grønne skiftet

 

  • Hvordan forholder du deg til «det grønne skiftet»?
  • Får du stadig flere spørsmål eller krav om bærekraftig drift fra kunder eller myndigheter?
  • Er du klar for å starte jobben med å innføre nødvendige, bærekraftige grep?

 

Næringslivet er i rask endring, og bærekraft er ikke lenger bare et fjernt begrep man kan velge å overse. Myndighetene stiller stadig strengere krav til produkter, utslipp og drift – og kundene blir stadig mer bevisst i sine innkjøp.

De som ikke raskt starter jobben med å tilpasse sin bedrift til et stadig grønnere næringsliv, risikerer faktisk å være konkurs innen få år.

Oppsiden med å innføre bærekraftige tiltak er stor. Faktisk er det svært mange bedrifter som får store konkurransefortrinn i sine markeder ved å vise sine kunder at de tar miljøet på alvor og reduserer sitt fotavtrykk.

For dem som ikke har satt seg inn i materien, kan oppgaven med å skape et mer bærekraftig selskap virke svært overveldende. Det er veldig mange miljøstandarder, rapporteringsindikatorer og bærekraftsmål å forholde seg til der ute.

Men det trenger ikke være så komplisert, bare man følger et enkelt oppsett og starter med de lavest hengende fruktene.

På dette nettbaserte kursprogrammet vil du lære hvorfor bærekraft er så viktig i næringslivet i dag, og metoden for hvordan du raskt kommer i gang med å tilpasse din bedrift eller organisasjon. Du vil også lære hvordan du kommuniserer dine bærekraftstiltak, og hvilke konkurransefordeler dette vil gi i ditt marked.

Book et møte, så forteller vi deg mer om hvordan din bedrift kan bli en del av det «grønne skiftet».